Pieczeń wieprzowa z Marsalą-farsz owocowy
Pieczeń wieprzowa z Marsalą-farsz owocowy to bezmleczne przepis z 10 porcjami. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 27g białka, oraz 6G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i odbierz marsalę, przetartą szałwię, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać marsala można śledzić to danie główne z Sticky Orange & Marsala pudding jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczeń wieprzowa z kiełbasą, farszem owocowo-orzechowym, Pieczona wieprzowina z farszem owocowym i sosem musztardowym, oraz Pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowo-wieprzowym i sosem jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Tłuszcz Trim z pieczeni; odstawić.
Aby przygotować farsz owocowy, połącz 1 szklankę Marsali, moreli i śliwek w rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniego; gotować 5 minut. Margarynę roztopić na patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, seler, i czosnek; saute 2 protokół.
Wyjąć z ognia; wymieszać z mieszaniną moreli, bułką tartą i dalej 5 składników (bułka tarta przez pieprz).
Wytnij poziomą szczelinę o szerokości 1 1/2 cala na krótkim końcu pieczenia; przetnij na drugi koniec pieczenia, tworząc głęboką kieszeń za pomocą długiego cienkiego noża. Łyżka nadzienia owocowego do kieszeni; pakować za pomocą uchwytu drewnianej łyżki.
Aby przygotować przyprawy rub, połączyć cukier, 2 łyżki Marsali i ziele angielskie. Ocena wzór diamentu na górze pieczeń za pomocą ostrego noża; spread Spice pocierać na górze.
Ułożyć na patelni brojlerów pokrytej natryskiem. Włóż termometr do mięsa do mięsistej części pieczenia.
Piec w temperaturze 400 przez 1 godzinę i 15 minut lub aż termometr zarejestruje 160 (lekko różowy). Przykryć i odstawić na 10 minut przed krojeniem.