Pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowo-orzechowym i sosem

Pieczeń wieprzowa z nadzieniem jabłkowo-orzechowym i sosem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 55. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 156 kalorii. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pietruszkę, mieszankę farszu kuchennego, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowo-wieprzowym i sosem jabłkowym, Pieczeń Wieprzowa Z Nadzieniem Jabłkowym, Żurawinowym I Orzechowym, oraz Pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Mięso doprawić 1/2 łyżeczki. pepper.
Umieścić na stojaku w płytkiej patelni.
Piec 2 do 2-1 / 2 godzin lub do 63°.
Wyjąć z piekarnika. Przykryć folią; odstawić 10 min.
W międzyczasie przynieś wodę, 1-1 / 2 szklanki soku jabłkowego, rodzynki i masło do zagotowania w dużym rondlu. Wymieszać w mieszankach farszu, jabłkach i orzechach; przykryć.
Odstawić 5 min. Puch widelcem; łyżka do środka mięsa. Łyżka pozostałego farszu do miski. Przykryć mięso i pozostały farsz, aby utrzymać ciepło, aż będzie gotowy do podania.
Usuń 2 Łyżki. kapiele na patelni; umieścić w średnim rondlu.
Ubić w mące i musztardzie; gotować na średnim ogniu 1 min., ciągle mieszając. Wymieszać z pozostałym sokiem jabłkowym i pieprzem; gotować i mieszać 3 min. lub aż mieszanina się zagotuje i zgęstnieje. Natkę pietruszki wymieszać.
Mięso pokroić na 1-żeberkowe porcje.
Podawać z farszem i sosem jabłkowym.