Pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowo-orzechowym i sosem

Pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowo-orzechowym i sosem
Pieczeń wieprzowa z nadzieniem jabłkowo-orzechowym i sosem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 55. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 156 kalorii. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pietruszkę, mieszankę farszu kuchennego, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowo-wieprzowym i sosem jabłkowym, Pieczeń Wieprzowa Z Nadzieniem Jabłkowym, Żurawinowym I Orzechowym, oraz Pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Mięso doprawić 1/2 łyżeczki. pepper.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
MięsoMięso
3
Umieścić na stojaku w płytkiej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec 2 do 2-1 / 2 godzin lub do 63°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjąć z piekarnika. Przykryć folią; odstawić 10 min.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
6
W międzyczasie przynieś wodę, 1-1 / 2 szklanki soku jabłkowego, rodzynki i masło do zagotowania w dużym rondlu. Wymieszać w mieszankach farszu, jabłkach i orzechach; przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok JabłkowySok Jabłkowy
FarszFarsz
RodzynkiRodzynki
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
MasłoMasło
WodaWoda
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Zdjąć z ognia.
8
Odstawić 5 min. Puch widelcem; łyżka do środka mięsa. Łyżka pozostałego farszu do miski. Przykryć mięso i pozostały farsz, aby utrzymać ciepło, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Usuń 2 Łyżki. kapiele na patelni; umieścić w średnim rondlu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
10
Ubić w mące i musztardzie; gotować na średnim ogniu 1 min., ciągle mieszając. Wymieszać z pozostałym sokiem jabłkowym i pieprzem; gotować i mieszać 3 min. lub aż mieszanina się zagotuje i zgęstnieje. Natkę pietruszki wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok JabłkowySok Jabłkowy
MusztardaMusztarda
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
11
Mięso pokroić na 1-żeberkowe porcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
12
Podawać z farszem i sosem jabłkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
SOSSOS
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 55 m.
Porcje55
Ocena Zdrowia3
Magazyn