Pieczeń wieprzowa w koronie

Pieczeń wieprzowa w koronie
Pieczeń wieprzowa może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 440 kalorii, 54g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na $3.0 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 12 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka pieczeń wieprzowych Korona, seler, pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 84%. Spróbuj Pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowo-wieprzowym i sosem jabłkowym, Pieczeń wieprzowa w koronie, oraz Pieczeń wieprzowa w koronie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wieprzowinę posypać solą i pieprzem. Na stojaku w płytkiej patelni, umieścić wieprzowinę z kością kończy się. Owiń końce kości folią, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu. Włóż żaroodporny termometr do mięsa, aby wskazówka znajdowała się w najgrubszej części wieprzowiny i nie dotykała kości ani nie spoczywała w tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
KościKości
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Umieść małą miskę żaroodporną lub zgniecioną folię w koronie, aby równomiernie utrzymać kształt pieczenia. Nie dodawać wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Pieczenie odkryte 2 godziny 40 minut do 3 godzin 20 minut.
5
Tymczasem zrobić farsz grzybowy. Około 1 godziny przed wieprzowiną wyjąć miskę i wypełnić środek korony farszem. Farsz przykryć folią przez pierwsze 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
FarszFarsz
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Wyjąć wieprzowinę z piekarnika, gdy termometr czyta 66°; przykryć namiotem folii i odstawić 15 do 20 minut lub do termometru czyta 160 ° F. (temperatura będzie nadal rosnąć o 10 ° F, a wieprzowina będzie łatwiej rzeźbić.)
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
7
Usuń owijanie folią z końców kości. Aby służyć, łyżką farszu do miski i pokroić wieprzowinę między żeberkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
KościKości
WieprzowinaWieprzowina
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia17
Magazyn