Pieczeń wieprzowa nadziewana czosnkiem

Pieczeń wieprzowa nadziewana czosnkiem
Pieczeń wieprzowa nadziewana czosnkiem wymaga około 2 godzin od początku do końca. Ten przepis jest przeznaczony dla 8 osób i kosztuje 3,31 USD za porcję. To danie główne ma 383 kalorie , 64 g białka i 12 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej, paleolitycznej i pierwotnej . Udaj się do sklepu i kup pieprz cayenne, seler, sól i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 87% , to danie jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać także takie przepisy, jak Pieczeń wieprzowa z czosnkiem i ziołami z ziemniakami, więdniętym szpinakiem i chłodzącym kremem z ogórka , Słodkie ziemniaki nadziewane pieczoną wołowiną (całe 30 sztuk i PALEO) oraz Udziec jagnięcy pieczony w łatwy sposób z czosnkiem Rozmaryn i pietruszka .

Instrukcje

1
Ostrym nożem wytnij głęboką kieszeń pomiędzy każdym żebrem po mięsistej stronie pieczeni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Połączyć zielony pieprz, zieloną cebulę, seler i czosnek; wpychaj głęboko do kieszeni. Doprawiamy pieczeń solą i pieprzem cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Umieścić pieczeń żebrem do dołu na płytkiej brytfance.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
4
Piec bez przykrycia w temperaturze 350°C przez 1 godzinę 40 minut lub do momentu, aż termometr w wieprzowinie wskaże 145°.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
5
Przed rzeźbieniem odstaw na 15 minut.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia73
Magazyn