Pieczeń wieprzowa nadziewana czosnkiem
Pieczeń wieprzowa nadziewana czosnkiem wymaga około 2 godzin od początku do końca. Ten przepis jest przeznaczony dla 8 osób i kosztuje 3,31 USD za porcję. To danie główne ma 383 kalorie , 64 g białka i 12 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej, paleolitycznej i pierwotnej . Udaj się do sklepu i kup pieprz cayenne, seler, sól i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 87% , to danie jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać także takie przepisy, jak Pieczeń wieprzowa z czosnkiem i ziołami z ziemniakami, więdniętym szpinakiem i chłodzącym kremem z ogórka , Słodkie ziemniaki nadziewane pieczoną wołowiną (całe 30 sztuk i PALEO) oraz Udziec jagnięcy pieczony w łatwy sposób z czosnkiem Rozmaryn i pietruszka .
Instrukcje
Ostrym nożem wytnij głęboką kieszeń pomiędzy każdym żebrem po mięsistej stronie pieczeni.
Połączyć zielony pieprz, zieloną cebulę, seler i czosnek; wpychaj głęboko do kieszeni. Doprawiamy pieczeń solą i pieprzem cayenne.
Umieścić pieczeń żebrem do dołu na płytkiej brytfance.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350°C przez 1 godzinę 40 minut lub do momentu, aż termometr w wieprzowinie wskaże 145°.
Przed rzeźbieniem odstaw na 15 minut.