Pieczeń Po Włosku
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj włoskiego mięsa. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 260 kalorii, 31g białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, cebulę, białka jaj i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pieczeń Po Włosku, Bochenek Mięsa Z Indyka Po Włosku, oraz Włoski Meat Loaf.
Instrukcje
Połączyć wołowinę, 1/2 szklanki sosu do makaronu, i pozostałe składniki z wyjątkiem gotowania sprayu w dużej misce. Kształt mieszanki wołowiny w 8 x 4-calowy bochenek na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Pędzel pozostałe 1/2 szklanki sosu makaronowego na wierzchu bochenka mięsa.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę i 10 minut lub aż termometr zarejestruje 16
Bochenek pokroić na 12 plastrów.
Uwaga na wino: wszystko w stylu włoskim wydaje się być kandydatem do Chianti, ale z takim skromnym bochenkiem mięsa lubię coś bardziej treściwego. Kalifornijska syrah ma wystarczającą koncentrację, aby odzwierciedlić gęstość mielonej wołowiny, a to sprawia, że bochenek mięsa wydaje się nieco wspanialszy. Spróbuj Arrowood ' s Grand Archer 2001 Syrah z Sonoma County, Kalifornia (około $20). - Karen MacNeil