Pieczeń Po Burgundzku
Pieczeń pot burgund może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 192 kalorie, 28g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 29 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz paprykę, pomidory śliwkowe, pieczeń z polędwicy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 63%. Podobne przepisy to Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free, oraz Garnek błyskawiczny spaghetti z sosem mięsnym.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Pieczeń posypać równomiernie solą i pieprzem.
Dodaj pieczeń na patelni; gotować 8 protokół lub aż rumiane ze wszystkich stron.
Dodaj cebulę i czosnek na patelnię, i smażyć 6 minut lub do miękkości. Powrót pieczeń na patelnię.
Dodaj bulion, wino i tymianek na patelnię; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Przykryć i piec w 325 przez 1 godzinę.
Dodaj marchewkę i kolejne 3 składniki na patelnię. Przykryć i piec dodatkowe 3 1/2 godziny lub aż warzywa i pieczeń będą miękkie.
Wyjąć pieczeń i warzywa do naczynia służącego, rezerwując soki na patelni; wyrzucić gałązki tymianku.
Mąkę i 1/2 szklanki soków z patelni połączyć w małej misce, mieszając trzepaczką. Powrót mieszaniny do patelni. Doprowadzić do dusić na średnim ogniu; gotować 15 minut lub aż gruby. Pieczeń pokroić lub pokroić w plasterki; podawać z warzywami i sosem.