Pieczeń Pieczona Z Puree Ziemniaczanym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pieczonej pieczeni z puree ziemniaczanym. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 929 kalorii, 92g białka, oraz 43g tłuszczu. Na 5,08 zł za porcję, ten przepis okładki 58% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. 36 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz skondensowany bulion wołowy, pieczeń, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest doskonałe. Podobne przepisy to Instant Pot Puree Ziemniaczane, Pieczeń wieprzowa z puree ziemniaczanym i sosem, oraz Kanapki delikatesowe pieczeń wołowa z puree ziemniaczanym.
Instrukcje
Sezon chuck pieczeń z solą i czarnym pieprzem; sear w dużym, Głębokie patelni lub holenderski piekarnik na średnim ogniu, aż rumiane, o 10 minut na stronie.
Wlać bulion wołowy i wodę do patelni z pieczeniem. Wokół mięsa ułóż kliny cebuli i ząbki czosnku.
Marchew rozłóż na pieczeni i umieść gałązkę rozmarynu na wierzchu marchwi. Włączyć ciepło do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu do miękkości, o 6 godzin.
Przykryć ziemniaki wodą w dużym garnku i doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu do miękkości, o 30 protokół.
Drenaż. Tłucz ziemniaki z masłem i połową odparowanego mleka, aż będą gładkie; powoli rozgniataj Pozostałe odparowane mleko w ziemniaki, aby uzyskać pożądaną konsystencję. Doprawić solą.
Usuń 1 lub 2 ząbki czosnku z patelni i rozgnieść goździki na wierzchu pieczenia; podawać z puree ziemniaczanym.