Pieczeń garnkowa z kremowym sosem koperkowym
Pieczeń garnkowa z kremowym sosem koperkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 300 kalorii. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, pieczeń wołową, złote ziemniaki yukon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, Pieczeń wieprzowa z sosem kremowo-musztardowym, oraz 365 dni wolnego gotowania: dla powolnej kuchenki Wegetariańskie Quinoa Meksykańskie miski z kremowym sosem awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na arkuszu woskowanego papieru lub w płytkiej misce wymieszać 2 łyżki mąki, 1 łyżeczkę soli i biały pieprz.
Umieścić wołowinę na mieszaninie mąki; włączyć do płaszcza równomiernie.
Spray 5-do 6-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu.
Ciepło 12-calowy nonstick patelni na średnim ogniu.
Dodać wołowinę na patelni; gotować około 5 protokół, obracając raz, aż złoty kolor z obu stron.
W małej misce wymieszaj bulion, musztardę, czosnek i koper.
Polać wołowiną w kuchence.
Na wołowinę ułożyć cebulę, marchew i ziemniaki.
Posypać przyprawą cytrynowo-pieprzową.
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 9 do 10 godzin.
Wyjąć wołowinę i warzywa z kuchenki; umieścić na dużym półmisku i przykryć, aby się ogrzać. W małej misce, pokonać wszystkie składniki sosu z wyjątkiem kwaśnej śmietany z trzepaczką do gładkiej.
Odcedzić tłuszcz z cieczy w kuchence.
Wlać płyn do rondla 1-quart; podgrzać do wrzenia na dużym ogniu. Wymieszać mieszaninę mąki do gorącej cieczy; gotować 2 do 3 minut, stale mieszając, aż zgęstnieje.
Zdjąć z ognia; wymieszać z kwaśną śmietaną.
Wołowinę pokroić na 8 porcji.
SOS podawać z wołowiną i warzywami.