Pieczeń garnkowa z kremowym sosem koperkowym

Pieczeń garnkowa z kremowym sosem koperkowym
Pieczeń garnkowa z kremowym sosem koperkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 300 kalorii. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, pieczeń wołową, złote ziemniaki yukon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, Pieczeń wieprzowa z sosem kremowo-musztardowym, oraz 365 dni wolnego gotowania: dla powolnej kuchenki Wegetariańskie Quinoa Meksykańskie miski z kremowym sosem awokado dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na arkuszu woskowanego papieru lub w płytkiej misce wymieszać 2 łyżki mąki, 1 łyżeczkę soli i biały pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały PieprzBiały Pieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Umieścić wołowinę na mieszaninie mąki; włączyć do płaszcza równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WołowinaWołowina
3
Spray 5-do 6-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
4
Ciepło 12-calowy nonstick patelni na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać wołowinę na patelni; gotować około 5 protokół, obracając raz, aż złoty kolor z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Miejsce w cooker.
7
W małej misce wymieszaj bulion, musztardę, czosnek i koper.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoperKoper
MusztardaMusztarda
CzosnekCzosnek
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
8
Polać wołowiną w kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
9
Na wołowinę ułożyć cebulę, marchew i ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
MarchewMarchew
CebulaCebula
WołowinaWołowina
10
Posypać przyprawą cytrynowo-pieprzową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CytrynowyPieprz Cytrynowy
11
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 9 do 10 godzin.
12
Wyjąć wołowinę i warzywa z kuchenki; umieścić na dużym półmisku i przykryć, aby się ogrzać. W małej misce, pokonać wszystkie składniki sosu z wyjątkiem kwaśnej śmietany z trzepaczką do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WarzywaWarzywa
SOSSOS
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
13
Odcedzić tłuszcz z cieczy w kuchence.
14
Wlać płyn do rondla 1-quart; podgrzać do wrzenia na dużym ogniu. Wymieszać mieszaninę mąki do gorącej cieczy; gotować 2 do 3 minut, stale mieszając, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
15
Zdjąć z ognia; wymieszać z kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
16
Wołowinę pokroić na 8 porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
17
SOS podawać z wołowiną i warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SOSSOS
WołowinaWołowina
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia51
Magazyn