Pieczeń może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 46g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 546 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,85 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. 58 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz skondensowany krem z zupy grzybowej, oleju roślinnego, chardonnay i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free, oraz Garnek błyskawiczny spaghetti z sosem mięsnym.
Instrukcje
1
Posypać pieczeń ze wszystkich stron przyprawą domu. Za pomocą patelni na dużym ogniu, smażyć na brązowo w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Ułożyć na wolnym ogniu i ułożyć cebulę, liście laurowe, pokruszone kostki bulionowe, czosnek i krem z zupy grzybowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z Zupy Grzybowej
Kostka Bulionowa
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
3
Dodaj Chardonnay i przykryć wystarczającą ilością wody, aby pokryć wszystkie składniki. Gotować na niskim ustawieniu przez 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chardonnay
1 Pasek Skórki Z Cytryny
4
Składniki wymieszać i przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.