Pieczenie z Dorie: les Brownies, z Ameryki do Francji iz powrotem
Pieczenie z Dorie: les Brownies, z Ameryki do Francji iz powrotem może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ta przystawka ma 224 kalorie, 2G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Mieszanka słodko-gorzkiej czekolady, jajka, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczenie z Dorie: Gourmandise, Pieczenie z Dorie: Małe puddingi chlebowe, oraz Pieczenie Z Dorie: Kokosowe Kopuły dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak w piekarniku i rozgrzej piekarnik do 149°. Wyłóż 8-calową kwadratową patelnię do pieczenia z folią, posmaruj folią, umieść patelnię na blasze do pieczenia i odstaw na bok.
Rodzynki umieść w małym rondlu z wodą, zagotuj na średnim ogniu i gotuj, aż woda prawie odparuje.
Dodaj rum, pozwól mu ogrzać się przez około 30 sekund, wyłącz ogień, cofnij się i zapal rum. Pozwól, aby płomienie zgasły i odstaw rodzynki na bok, aż będą potrzebne.
Umieść czekoladę w żaroodpornej misce i ustaw misę na rondlu z gotującą się wodą. Powoli i delikatnie roztopić czekoladę, mieszając od czasu do czasu.
Wyjmij miskę z rondla i dodaj masło, mieszając tak, aby się rozpuściło. Ważne jest, aby czekolada i masło nie były bardzo gorące. Jeśli jednak masło nie topi się, miseczkę można odłożyć z powrotem do jeszcze gorącej wody na minutę. Jeśli masz kilka kawałków niezamarzanego masła, zostaw je-lepiej mieć kilka bitów niż przegrzać całość. Odstaw na chwilę czekoladę.
Pracując z mikserem stojącym z mocowaniem trzepaczki lub mikserem ręcznym w dużej misce, ubijaj jajka i cukier, aż będą grube i blade, około 2 minut. Obniżyć prędkość miksera i wlać masło czekoladowe, mieszając tylko do momentu włączenia-będziesz miał gęste, kremowe ciasto.
Dodaj suche składniki i mieszaj z małą prędkością przez około 30 sekund-suche składniki nie zostaną całkowicie włączone i to jest w porządku. Zakończ składanie suchych składników ręcznie gumową szpatułką, a następnie złóż rodzynki wraz z płynem pozostałym na patelni.
Zeskrobać ciasto na patelni i piec 50 do 60 minut, lub do góry jest sucha i trzeszczy i nóż włożony do środka ciasta wychodzi czysty.
Przenieść patelnię do stelaża i pozostawić ciasteczka do ostygnięcia do ogrzania lub temperatury pokojowej.
Ostrożnie podnieś ciasteczka z patelni, używając krawędzi folii jako uchwytów i przenieś do deski do krojenia. Za pomocą noża o długim ostrzu pokrój ciasteczka na 16 kwadratów, każdy z grubsza 2 cale z boku, uważając, aby nie przeciąć folii.
Serwowanie: ciasteczka są dobre tylko ciepłe lub w temperaturze pokojowej; są nawet dobrze zimne. Lubię je z odrobiną czegoś na wierzchu lub obok-dobre go-alongs są bitą creme fraiche lub bitą śmietaną, lodami lub sosem czekoladowym, a nawet wszystkie trzy!Przechowywanie: dobrze zapakowane, można je przechowywać w temperaturze pokojowej do 3 dni lub zamrażać do 2 miesięcy.