Pieczenie tortilli z wołowiną i fasolą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj Tortilla z wołowiną i fasolą. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 391 kalorii, 30g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mieszankę przypraw taco o zawartości 0% mniej sodu, ostry ser cheddar, pomidory w puszkach i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Niskotłuszczowa Tortilla z wołowiną i fasolą, Tortilla Beef Bake, oraz Pieczenie wołowiny i tortilli.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. W 12-calowej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż brązowy; odcedzić. Wymieszaj czarną fasolę, fasolę pinto, pomidory, mieszankę przypraw taco i wodę. Gotować 2 do 4 minut, mieszając od czasu do czasu, aż do ogrzania. Wymieszać w 1/2 szklanki sera.
W 8-calowym kwadratowym (2-quart) szklanym naczyniu do pieczenia, rozłóż 2 szklanki mieszanki wołowiny. Wierzch z połową pasków tortilla. Połowę pozostałej mieszanki wołowiny łyżka na paski tortilla.
Dodać pozostałe paski tortilla; top z pozostałą mieszaniną wołowiny.
Piec odkryte o 30 protokół lub do bąbelków i ogrzane przez.
Posypać pozostałą 1/4 szklanki sera.
Piec około 5 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera.