Pieczenie Fettuccine Z Szynki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać szynki Fettuccine Piec spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 350 kalorii. Ten przepis służy 5. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś masło, płatki pietruszki, szynkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczenie Kiełbasek Fettuccine, Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, oraz Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na małej patelni, gotować bułkę tartą i pietruszkę w 1 łyżka masła na średnim ogniu przez 4-5 minut lub aż złoty kolor.
Zdjąć z patelni; odstawić.
Na dużej patelni roztopić pozostałe masło. Wymieszać z mąką, aż będzie gładka; stopniowo dodawać mleko. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje. Wymieszać z serem; gotować 2-3 minuty dłużej lub do rozpuszczenia. Wymieszać z szynką, fettuccine i groszkiem.
Przenieś do nasmarowanego 11-calowego. x 7-po. naczynie do pieczenia; posypać mieszaniną okruchów chleba.
Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 20 minut. Odkryć; piec 5-10 minut dłużej lub do bąbelków.