Pieczenie Chleba: Herbed Ciasto Chleb
Pieczenie chleba: Herbed Ciasto Chleb jest wegańskie pałkarz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 225 kalorii. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 40 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pikantny, nasiona selera, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Herbed Ser Ciasto Chleb, Wypiek chleba: chleb po włosku z białą pełnoziarnistą, oraz Pieczenie chleba: szybko i powoli Sezam biały chleb dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spryskać patelnię bochenka sprayem do pieczenia.
Połączyć 2 szklanki mąki z drożdży, wody, cukru, soli, koperek, nasiona selera, pikantny, i oliwy z oliwek w średniej misce. Ubij na niskim mikserem ręcznym, aż wszystkie składniki zostaną połączone. Zwiększ prędkość do wysokiej i kontynuuj bicie, aż gluten będzie dobrze rozwinięty; ciasto będzie trzymać się razem w arkuszach, jeśli spróbujesz podnieść go łyżką.
Dodać pozostałą mąkę i wymieszać drewnianą łyżką, aż mąka zostanie równomiernie wkomponowana w ciasto.
Ciasto przełożyć na patelnię do pieczenia. Zwilżyć ręce i wygładzić wierzch ciasta, a nawet na patelni. Spryskaj wierzch ciasta sprayem do pieczenia lub sprayem do gotowania i przykryj patelnię folią. Odstawić, aż ciasto podwoi się w wielkości, o 40 protokół.
Rozgrzej piekarnik do 191°. gdy ciasto podwoi się, zdjąć folię i piec w375, aż chleb jest ładnie rumiane gotowane przez, o 45 protokół.
Wyjmij chleb z patelni i pozostaw do całkowitego ostygnięcia na stojaku przed krojeniem.