Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj włoskiego mięsa. Ten przepis służy 8. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 368 kalorii, 33g białka, oraz 17g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką wodę, przyprawy, parmezan i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pieczeń Po Włosku, Bochenek Mięsa Z Indyka Po Włosku, oraz Włoski Meat Loaf.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 191°. Spray 13x9-calowy (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania. W dużej misce ubić jajka. Wymieszać z sosem makaronowym, bułką tartą, cebulą, włoską przyprawą, solą i wołowiną do dobrze wymieszanego. Naciśnij mieszaninę w dnie naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Sos Do Makaronu
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny