Pieczarkowo-Kiełbasowe Ragù
Pieczarkowo-Kiełbasowe Ragù może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 45 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 30 i kosztuje 79 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz pod ręką kiełbaski, sól i pieprz, pietruszkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Pieczarkowo-Kiełbasowe Ragù, Ragu z kiełbasą i grzybami, oraz Ragu z pieczarkami i kiełbasą z polentą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Morele namoczyć w 1 1/2 szklanki wrzącej wody, aż zmiękną. Spłukać i osuszyć; zachować moczenie płynu. Na patelni podgrzać 1 łyżkę oleju.
Dodaj kiełbaski, przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, aż nie będzie już różowy w środku; pokrój 1/4 cala grubości.
Rozgrzać pozostały olej na patelni.
Dodać shiitake, doprawić solą i pieprzem i gotować, aż zmięknie.
Dodać szalotki i Smalce; przykryć i gotować przez 4 protokół.
Wlać płyn do namaczania moreli.
Dodać kiełbaski i gotować na wolnym ogniu przez 2 minuty. Wymieszać z koncentratem pomidorowym. Doprawić solą i pieprzem. Na ogniu polać masłem i posypać natką pietruszki.