Pieczarkowo-Bekonowe Ciasto Z Kurczakiem

Pieczarkowo-bekonowe ciasto z kurczakiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 690 kalorii. Ten przepis służy 6. Mieszanka śmietany rosół, piecrusts, kurczak, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kurczak Pieczarkowo-bekonowy, Boczek Pieczarkowy Kurczak, oraz Ciasto Z Kurczakiem, Pieczarkami I Boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozwiń piecrust na lekko posypanej mąką powierzchni; zwiń w prostokąt o wymiarach 14 x 12 cali.
Gotować plastry boczku na dużej patelni na średnim ogniu 5 minut z każdej strony lub do chrupkości.
Usuń plastry boczku, zastrzegając kapie w patelni. Pokruszony bekon.
Podsmażyć grzyby w gorących kapiących 10 minut lub do miękkości.
Dodaj mielone ząbki czosnku i podsmaż 1 minutę.
W średniej misce wymieszać zupę i kolejne 6 składników. Wymieszać mieszaninę grzybów i pokruszony boczek do mieszanki kurczaka.
Wlać do lekko nasmarowanego naczynia do pieczenia 11 x 7 cali. Top z piecrust; krotnie krawędzie pod, i crimp.
Wytnij szczeliny na górze, aby para mogła uciec.
Piec w 400 przez 45 minut lub do złotego i bąbelkowego.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
*2 (5-oz.) puszki kurczaka, odsączone, mogą być zastąpione.
Uwaga: aby zrobić z wyprzedzeniem, przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami przez przykrycie krok szczelnie folią aluminiową i zamrozić do 1 miesiąca. Rozgrzej piekarnik do 40
Wyjmij ciasto z zamrażarki i odstaw w temperaturze pokojowej na 30 minut. Poluzuj folię i umieść ciasto na wyłożonej folią blasze do pieczenia.
Piec, pod przykryciem, przez 1 godzinę i 30 minut. Odkryć i piec 15 do 20 minut lub aż złoty i bąbelkowy.