Pieczarkowa Biszkoptówka z ciastem

Pieczarkowa Biszkoptówka z ciastem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc daj grzybową Bisque z Top Hats ciasta spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 602 kalorie, 10g białka, oraz 47 g tłuszczu każdy. Na $2.89 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka boczku, masło sherry-szalotka, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sos grzybowy z smalcem i ciastem"Kapelusze", Zupa Z Krewetek W Cieście Francuskim, oraz Biszkopt Z Dzikich Grzybów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przyciąć i odrzucić twarde lub odbarwione końce łodygi i wszelkie posiniaczone plamy z grzybów. Pieczarki spłukać i dobrze osuszyć. (Jeśli używasz kurek, zanurz się w chłodnej wodzie i delikatnie wstrząśnij dłońmi, aby rozluźnić Brud.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby KurkoweGrzyby Kurkowe
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Odcedzić, spłukać pod bieżącą wodą i delikatnie osuszyć ręcznikiem.) Grubo posiekać grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Na patelni 5-do 6-litrowej na dużym ogniu mieszaj boczek, aż tłuszcz zacznie się renderować, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj cebulę, seler, i czosnek; mieszać, aż cebula kuleje, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Dodaj grzyby i często mieszaj, aż ich płyn odparuje, a grzyby zaczną brązowieć, od 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
6
Dodaj koniak i wymieszaj, aby zeskrobać rumiane kawałki z dna i boków patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoniakKoniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodaj wino i gotuj, aż większość płynu odparuje, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
8
Dodaj bulion i powrót do wrzenia, następnie przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować, mieszając od czasu do czasu, do mieszania smaków, 20 do 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
9
Zdjąć z ognia.
10
W blenderze, trzymając pokrywkę ręcznikiem, mieszaj mieszaninę, porcję na raz, aż będzie gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
11
Wlać do miski. Wymieszać śmietanę, następnie sól i pieprz do smaku. Schłodzić, mieszając od czasu do czasu, aż zupa osiągnie temperaturę pokojową, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
12
Łyżka zupy do sześciu okrągłych souffl naczynia lub miski żaroodporne (1 1/4 - do 1 1/2-cup Rozmiar; 3 1/2 do 4 1/2 W. szeroki) do 1/2 cala obręczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
13
Na lekko posypanej mąką desce, zwiń każdą skorupę ciasta francuskiego w okrągły 1 do 1 1/2 cala szerszy niż wierzch sufletów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Ciasta FrancuskiegoMuszle Ciasta Francuskiego
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
14
Pędzel jajko w 1/2-calowej granicy wokół dolnej krawędzi (bez rowka) każdej rundy ciasta. Ostrożnie posmarować każdą rundę, jajkiem w dół, nad naczyniem, aby nie dotykało zupy; mocno docisnąć krawędzie wokół boków naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
15
Więcej jajek posmaruj lekko na blatach i bokach ciasta (wyrzuć Pozostałe jajko lub zapisz do innego użytku). Ustaw naczynia co najmniej 1 cal od siebie w 12-przez 17-calowej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
16
Piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 375, aż ciasto będzie bogato zarumienione, 15 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
17
Podawać od razu, z masłem sherry-szalotka mieszać do porcji na stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
18
Masło Sherry-szalotka: na patelni o średnicy od 8 do 10 cali na dużym ogniu mieszaj 1/3 szklanki mielonej szalotki i 1/3 szklanki wytrawnego sherry często, aż płyn odparuje i szalotka zacznie brązowieć, 5 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
19
Wlać do małej miseczki i ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
20
Dodać 3 łyżki masła (w temperaturze pokojowej) do szalotki i wymieszać. Podziel na sześć równych porcji i za pomocą rąk rzuć każdą w kulkę. Ułóż na małym talerzu. Przykryć i schłodzić do firmy, co najmniej 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn