Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc daj grzybową Bisque z Top Hats ciasta spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 602 kalorie, 10g białka, oraz 47 g tłuszczu każdy. Na $2.89 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka boczku, masło sherry-szalotka, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sos grzybowy z smalcem i ciastem"Kapelusze", Zupa Z Krewetek W Cieście Francuskim, oraz Biszkopt Z Dzikich Grzybów dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przyciąć i odrzucić twarde lub odbarwione końce łodygi i wszelkie posiniaczone plamy z grzybów. Pieczarki spłukać i dobrze osuszyć. (Jeśli używasz kurek, zanurz się w chłodnej wodzie i delikatnie wstrząśnij dłońmi, aby rozluźnić Brud.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Kurkowe
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2
Odcedzić, spłukać pod bieżącą wodą i delikatnie osuszyć ręcznikiem.) Grubo posiekać grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
3
Na patelni 5-do 6-litrowej na dużym ogniu mieszaj boczek, aż tłuszcz zacznie się renderować, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Dodaj cebulę, seler, i czosnek; mieszać, aż cebula kuleje, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Dodaj grzyby i często mieszaj, aż ich płyn odparuje, a grzyby zaczną brązowieć, od 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
6
Dodaj koniak i wymieszaj, aby zeskrobać rumiane kawałki z dna i boków patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
7
Dodaj wino i gotuj, aż większość płynu odparuje, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
8
Dodaj bulion i powrót do wrzenia, następnie przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować, mieszając od czasu do czasu, do mieszania smaków, 20 do 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
9
Zdjąć z ognia.
10
W blenderze, trzymając pokrywkę ręcznikiem, mieszaj mieszaninę, porcję na raz, aż będzie gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
11
Wlać do miski. Wymieszać śmietanę, następnie sól i pieprz do smaku. Schłodzić, mieszając od czasu do czasu, aż zupa osiągnie temperaturę pokojową, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Miniaturowe Wafle Waniliowe
Puszka) Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Z Zielonymi Papryczkami Chilli, Sok Zachowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
12
Łyżka zupy do sześciu okrągłych souffl naczynia lub miski żaroodporne (1 1/4 - do 1 1/2-cup Rozmiar; 3 1/2 do 4 1/2 W. szeroki) do 1/2 cala obręczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Z Zielonymi Papryczkami Chilli, Sok Zachowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
13
Na lekko posypanej mąką desce, zwiń każdą skorupę ciasta francuskiego w okrągły 1 do 1 1/2 cala szerszy niż wierzch sufletów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Ciasta Francuskiego
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
14
Pędzel jajko w 1/2-calowej granicy wokół dolnej krawędzi (bez rowka) każdej rundy ciasta. Ostrożnie posmarować każdą rundę, jajkiem w dół, nad naczyniem, aby nie dotykało zupy; mocno docisnąć krawędzie wokół boków naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Z Zielonymi Papryczkami Chilli, Sok Zachowany
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
15
Więcej jajek posmaruj lekko na blatach i bokach ciasta (wyrzuć Pozostałe jajko lub zapisz do innego użytku). Ustaw naczynia co najmniej 1 cal od siebie w 12-przez 17-calowej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
16
Piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 375, aż ciasto będzie bogato zarumienione, 15 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
17
Podawać od razu, z masłem sherry-szalotka mieszać do porcji na stole.
Masło Sherry-szalotka: na patelni o średnicy od 8 do 10 cali na dużym ogniu mieszaj 1/3 szklanki mielonej szalotki i 1/3 szklanki wytrawnego sherry często, aż płyn odparuje i szalotka zacznie brązowieć, 5 do 8 minut.
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
20
Dodać 3 łyżki masła (w temperaturze pokojowej) do szalotki i wymieszać. Podziel na sześć równych porcji i za pomocą rąk rzuć każdą w kulkę. Ułóż na małym talerzu. Przykryć i schłodzić do firmy, co najmniej 15 minut.