Pieczarki Zawijane Boczkiem Z Sosem Miodowo-Barbecue
Pieczarki zawijane boczkiem z miodem-sos Barbecue to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 15 porcjami. Ta przystawka ma 113 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, sos miód-barbecue, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 19 minut. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Krewetki zawinięte w boczek z sosem barbecue Chipotle, Skrzydełka z kurczaka zawinięte w boczek z sosem Barbecue Bourbon, oraz Ziemniaki Zawinięte W Boczek Z Sosem Miodowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pieczarki dokładnie umyć.
Pokroić plastry boczku na pół w poprzek i w kuchence mikrofalowej, w 2 partiach, na wysokości 1 1/2 do 2 minut lub do częściowego ugotowania boczku. Osuszyć ręcznikami papierowymi. Każdy grzyb owinąć plasterkiem boczku i zabezpieczyć drewnianymi kostkami. Pieczarki zawijamy w sosie miodowo-Barbecue.
Pieczarki grillowe (w razie potrzeby za pomocą kosza grillowego), przykryte pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
4 do 5 minut z każdej strony lub do momentu, gdy boczek będzie chrupiący i dokładnie ugotowany.