Pieczarki Zawijane Boczkiem Z Sosem Miodowo-Barbecue

Pieczarki Zawijane Boczkiem Z Sosem Miodowo-Barbecue
Pieczarki zawijane boczkiem z miodem-sos Barbecue to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 15 porcjami. Ta przystawka ma 113 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, sos miód-barbecue, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 19 minut. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Krewetki zawinięte w boczek z sosem barbecue Chipotle, Skrzydełka z kurczaka zawinięte w boczek z sosem Barbecue Bourbon, oraz Ziemniaki Zawinięte W Boczek Z Sosem Miodowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pieczarki dokładnie umyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2
Pokroić plastry boczku na pół w poprzek i w kuchence mikrofalowej, w 2 partiach, na wysokości 1 1/2 do 2 minut lub do częściowego ugotowania boczku. Osuszyć ręcznikami papierowymi. Każdy grzyb owinąć plasterkiem boczku i zabezpieczyć drewnianymi kostkami. Pieczarki zawijamy w sosie miodowo-Barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
3
Pieczarki grillowe (w razie potrzeby za pomocą kosza grillowego), przykryte pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
4 do 5 minut z każdej strony lub do momentu, gdy boczek będzie chrupiący i dokładnie ugotowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
TrudnośćNormalny
Gotowe W19 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Magazyn