Pieczarki smażone z Porcinis
Smażone grzyby z Porcinis może być tylko przystawka szukasz. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 53 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, ząbki czosnku, grzyby borowikowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 74%. Podobne przepisy to Pieczarki Smażone, Pieczarki Smażone, oraz Pieczarki Smażone.
Instrukcje
Namoczyć borowiki z 1 szklanką wody w misce; przykryć i odstawić na 15 minut lub aż zmiękną.
Grzyby odcedzić na drobnym sitku nad miską, zastrzegając płyn.
Umieść olej i czosnek na dużej patelni na średnim ogniu; smażyć, aż czosnek skwierczy.
Dodać porcinis, reserved mushroom liquid i pietruszkę; gotować, aż płyn odparuje.
Dodać pieczarki, sól i pieprz; gotować przez 15 minut lub aż płyn odparuje.