Pieczarki smażone w sosie z sera Feta
Pieczarki smażone w sosie z sera Feta mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 14g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 1,71 USD za porcję. 6 osób ucieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jeśli masz pod ręką bułkę tartą, sok z cytryny, ser feta i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 55%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Faszerowane pieczarki Portobello z serem Feta, Stek flankowy faszerowany pieczarkami i serem Feta, oraz Sałatka grecka ze smażonym serem Feta podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej olej w małym rondlu do 375 stopni F (190 stopni C).
Rozłóż bułkę tartą na płytkim naczyniu. Zanurz plasterki grzybów w ubitym jajku, zanurz je w bułce tartej, aby je pokryć i gotuj w gorącym oleju do złotego koloru, około 5 do 6 minut. Powtarzaj, aż wszystkie grzyby zostaną ugotowane; odcedź na talerzu wyłożonym papierowymi ręcznikami.
Wymieszaj ser feta i sok z cytryny w blenderze. Strumień wody do mieszaniny feta, jak miesza się aż do uzyskania pożądanej konsystencji.