Pieczarki Smażone
Smażone grzyby to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 124 kalorie. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ząbki czosnku, masło, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczarki Smażone, Pieczarki Smażone, oraz Pieczarki Ale Smażone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grzyby shiitake ugotować w jednej warstwie w 1 1/2 łyżki. gorący olej w 10-do 12-calowej patelni nonstick na dużym ogniu, często mieszając, 4 do 6 minut lub aż zbrązowieje.
Przełożyć do średniej miski. Powtórz procedurę jeszcze dwa razy z grzybami portobello, boczniakami i pozostałym olejem.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu; dodać szalotkę, i smażyć 2 do 3 protokół lub do miękkości. Wymieszać czosnek; gotować 1 minutę.
Dodać grzyby, sól, i pieprz; wrzucić delikatnie do herbu.
Zdjąć z ognia; wymieszać szczypiorek.
* Crimini lub pieczarki mogą być zastąpione.