Pieczarki nadziewane serem i szpinakiem

Pieczarki nadziewane serem i szpinakiem
Pieczarki nadziewane serem i szpinakiem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 100 kalorii. Ten przepis służy 16. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać sól, szpinak, Serek i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Łatwe nadziewane pieczarki z serem śmietankowym i szpinakiem, Szpinak i ser cheddar faszerowane pieczarki z bułką tartą, oraz Pieczarki Portabella faszerowane mięsem i szpinakiem z kozim serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Usunąć łodygi z czapek grzybowych; czapki rezerwowe. Odrzuć łodygi. W dużej misce, wymieszać ser śmietankowy, szpinak, 1/2 szklanki parmezanu, sól i obie papryki, aż dobrze wymieszane. Łyżka do czapek grzybowych, lekko oplatając.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Serek śmietankowySerek śmietankowy
GrzybyGrzyby
PaprykaPapryka
SzpinakSzpinak
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Umieść grzyby w niełuskanej patelni o wymiarach 17x12 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
W małej misce, wymieszać pozostałe 1/2 szklanki parmezanu, bułkę tartą i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Bułka TartaBułka Tarta
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Posypać mieszanką okruchów chleba na wypełnionych czapkach grzybowych, lekko naciskając.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
ChlebChleb
6
Piec 20 do 22 minut lub do całkowitego ogrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia4
Magazyn