Pieczarki nadziewane serem i szpinakiem
Pieczarki nadziewane serem i szpinakiem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 100 kalorii. Ten przepis służy 16. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać sól, szpinak, Serek i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Łatwe nadziewane pieczarki z serem śmietankowym i szpinakiem, Szpinak i ser cheddar faszerowane pieczarki z bułką tartą, oraz Pieczarki Portabella faszerowane mięsem i szpinakiem z kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Usunąć łodygi z czapek grzybowych; czapki rezerwowe. Odrzuć łodygi. W dużej misce, wymieszać ser śmietankowy, szpinak, 1/2 szklanki parmezanu, sól i obie papryki, aż dobrze wymieszane. Łyżka do czapek grzybowych, lekko oplatając.
Umieść grzyby w niełuskanej patelni o wymiarach 17x12 cali.
W małej misce, wymieszać pozostałe 1/2 szklanki parmezanu, bułkę tartą i masło.
Posypać mieszanką okruchów chleba na wypełnionych czapkach grzybowych, lekko naciskając.
Piec 20 do 22 minut lub do całkowitego ogrzania.