Pieczarki Nadziewane Krabem II
Krab nadziewane grzyby II może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 49 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, mięso krabowe, kasztany wodne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Pieczarki Faszerowane Krabami, Pieczarki Faszerowane Krabami, oraz Pieczarki Faszerowane Krabem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Usunąć łodygi z grzybów, zachowując czapki. Posiekaj łodygi. W średnim rondlu roztopić masło.
Pieczarki posmarować roztopionym masłem.
W pozostałym maśle gotować i mieszać posiekane łodygi grzybów i cebulę do miękkości. Stopniowo wymieszać Serek i musztardę do rondla. Nadal mieszając, aż będzie gładka. Wymieszaj mięso krabowe, kasztany wodne i pimentos.
Nakrętki grzybowe nadziewać mieszanką mięsa krabowego.
Nadziewane kapsle posypać parmezanem. Na płytkiej patelni piec nakrętki w temperaturze 400 stopni przez 10 do 15 minut lub do nagrzania.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Santan EMA Reserve Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.