Pieczarki Nadziewane Krabem
Pieczarki Nadziewane Krabem to pescatarian hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 35 porcji z 26 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś bułkę tartą, masło, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Tilapia Nadziewana Krabem, Dorsz Faszerowany Krabem, oraz Bakłażan Faszerowany Krabem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Usuń łodygi grzybów; posiekaj tyle łodyg, aby zmierzyć 1/3 szklanki. Ugotować i wymieszać posiekane łodygi i cebulę w 1 łyżce. masła w patelni medim do miękkości. Wymieszać z bułką tartą.
Dodaj do twarogu w średniej misce; wymieszać, aż dobrze wymieszane. Delikatnie wymieszać mięso krabowe.
Roztopić pozostałe 2 łyżki. masłem; równomiernie posmarować grzybkami. Napełnij kapsle mieszaniną twarogu; umieść, wypełnione boki do góry, w płytkim naczyniu do pieczenia.
Piec 18 do 20 minut lub do ogrzania przez.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Stonestreet Estate Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 36 dolarów za butelkę.
![Stonestreet Estate Chardonnay]()
Stonestreet Estate Chardonnay
2012 Estate Chardonnay zapewnia wyraźny szkielet mineralny wraz z silnym pierwiastkiem cytrusowym. Mandarynka i marmolada wyłaniają się najpierw ze szkła, otwierając się na podniebienie, które kaskadowo przechodzi przez brzoskwinię i ocean spray - wszystko to kończy się zaskakującym chwytem i kwasowością.