Pieczarki marynowane z kapustą, ogoloną marchewką i parmezanem

Pieczarki marynowane z kapustą, ogoloną marchewką i parmezanem
Marynowane grzyby z kapustą, ogoloną marchewką i parmezanem to bezglutenowe i pierwotne przystawka. Ten przepis służy 2. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 456 kalorii, 13g białka, oraz 40 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać brokuły rabe, płatki pieprzu, grzyby cremini, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 76 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Make-Ahead Pieczone Marchewki, Make-Ahead Marynowane Krewetki, oraz Klopsiki z kurczaka-feta z jogurtem szczypiorkowym i marchewką.

Instrukcje

1
Wymieszać 6 łyżek oliwy z oliwek, musztardę, płatki pieprzu, czosnek, sok z cytryny i 1 dużą szczyptę soli i czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
2
Dodać grzyby; wrzucić do płaszcza (powinny być częściowo zanurzone w marynacie). Przykryć i pozostawić do marynowania w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
3
Tymczasem, ciepła 2 łyżeczki oliwy z oliwek w dużej patelni na średnim ogniu, aż mieni się.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać broccolini i szczyptę soli. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż jasnozielony, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BroccoliniBroccolini
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Ostudzić, następnie wrzucić razem z parmezanem, marchewką i jarmużem. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
JarmużJarmuż
6
Następnego dnia usuń czosnek z marynaty grzybowej. Łyżka pieczarek i pozostałą marynatę nad sałatką i wymieszać. Jeśli przygotowujesz się do pracy, zapakuj całkowicie w hermetyczny pojemnik na wynos.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn