Pieczarki marynowane z kapustą, ogoloną marchewką i parmezanem
Marynowane grzyby z kapustą, ogoloną marchewką i parmezanem to bezglutenowe i pierwotne przystawka. Ten przepis służy 2. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 456 kalorii, 13g białka, oraz 40 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać brokuły rabe, płatki pieprzu, grzyby cremini, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 76 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Make-Ahead Pieczone Marchewki, Make-Ahead Marynowane Krewetki, oraz Klopsiki z kurczaka-feta z jogurtem szczypiorkowym i marchewką.
Instrukcje
Wymieszać 6 łyżek oliwy z oliwek, musztardę, płatki pieprzu, czosnek, sok z cytryny i 1 dużą szczyptę soli i czarnego pieprzu.
Dodać grzyby; wrzucić do płaszcza (powinny być częściowo zanurzone w marynacie). Przykryć i pozostawić do marynowania w lodówce na noc.
Tymczasem, ciepła 2 łyżeczki oliwy z oliwek w dużej patelni na średnim ogniu, aż mieni się.
Dodać broccolini i szczyptę soli. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż jasnozielony, o 5 protokół.
Ostudzić, następnie wrzucić razem z parmezanem, marchewką i jarmużem. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Następnego dnia usuń czosnek z marynaty grzybowej. Łyżka pieczarek i pozostałą marynatę nad sałatką i wymieszać. Jeśli przygotowujesz się do pracy, zapakuj całkowicie w hermetyczny pojemnik na wynos.