Pieczarki faszerowane szpinakiem

Pieczarki faszerowane szpinakiem
Pieczarki faszerowane szpinakiem to przystawka dla 30 osób. Za 31 centów za porcję przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 3 g białka , 3 g tłuszczu i łącznie 48 kalorii . 74 osoby przygotowały ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Jeśli masz pod ręką ser mozzarella, parmezan, czosnek i kilka innych składników, możesz go przygotować. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 45 minut . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 74% danie to jest całkiem dobre. Pieczarki portobello faszerowane mięsem i szpinakiem z serem kozim , pieczarki faszerowane szpinakiem i orzechami włoskimi oraz pieczarki portobello faszerowane bez alergenów są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 190 stopni Celsjusza (375 stopni Fahrenheita).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Lekko posmaruj oliwą z oliwek 30 foremek na muffiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
3
Posmaruj pieczarki pozostałą oliwą z oliwek ze wszystkich stron i ułóż je w foremkach na muffiny blaszkami do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
4
Piecz pieczarki w rozgrzanym piekarniku, aż będą miękkie, około 12 minut. Podczas pieczenia pieczarek ubij jajko, sól i czosnek w misce. Wymieszaj odsączony szpinak, 1/4 szklanki parmezanu, ser gouda, ser mozzarella i bułkę tartą, aż do uzyskania jednolitej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
GoudaGouda
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
5
Wyjmij pieczarki z piekarnika i odcedź cały zgromadzony sok. Napełnij kapelusze pieczarek mieszanką szpinakową i włóż je z powrotem do foremki na muffiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
6
Posyp pieczarki pozostałą 1/4 szklanki parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
7
Włóż ponownie do piekarnika i piecz, aż farsz będzie gorący i złocistobrązowy, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia12
Magazyn