Pieczarki Faszerowane Orzechami

Pieczarki Faszerowane Orzechami
Orzechowe pieczarki Nadziewane mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 38 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać pekan, dash pieprz cayenne, bazylia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Kurczak z pieczarkami w sosie orzechowym, Orzechowe Nadziewane Warzywa, oraz Sałatka gruszkowa Kay faszerowana serem orzechowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usunąć łodygi z grzybów; odstawić czapeczki. Łodygi drobno posiekać. Na dużej patelni, podsmażyć posiekane grzyby i cebulę na maśle przez 5 minut lub aż płyn odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Zdjąć z ognia; odstawić.
3
W małej misce, połączyć bułkę tartą, pekan, parmezan, sól, bazylia i cayenne; dodać mieszaninę grzybów. Stuff mocno w czapeczki grzybowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Miejsce w 15. x 10 po. x 1-po. patelnia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
5
Piec w temperaturze 400° przez 15-18 minut lub do miękkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn