Pieczarki faszerowane małżami

Pieczarki faszerowane małżami
Przepis na Pieczarki Faszerowane Małżami można przygotować w około 40 minut . Za 42 centy za porcję przepis ten pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przystawka ma 146 kalorii , 4 g białka i 13 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 24 osób. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i sycący. Mieszanka masła, papryki, parmezanu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę peskatariańską . Jest on dostarczany przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje ulepszoną ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Podobne przepisy to Klasyczny sos z małżami , Lekka zupa z małżami i Nowoangielska zupa z małżami .

Instrukcje

1
Usuń trzonki grzybów (wyrzuć lub zachowaj do innego wykorzystania); odłóż kapelusze na bok. W dużej misce wymieszaj małże, bułkę tartą, parmezan, zieloną paprykę, cebulę, czosnek, włoską przyprawę, pietruszkę i pieprz. Wymieszaj z 3/4 szklanki masła. Napełnij każdy kapelusz grzyba około 1 łyżką mieszanki z małży.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Umieścić w nieposmarowanej blasze do pieczenia o wymiarach 15 x 10 x 1 cal.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
3
Posyp serem mozzarella, skrop resztą masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
4
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 20–25 minut lub do lekkiego zrumienienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn