Pieczarki Faszerowane Kiełbasą

Pieczarki Faszerowane Kiełbasą
Kiełbasa nadziewane grzyby może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 78 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać chleb, seler i, szpinak, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 34 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczarki Faszerowane Kiełbasą, Pieczarki Faszerowane Kiełbasą, oraz Pieczarki Faszerowane Kiełbasą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać olej i kapsle grzybowe i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
GrzybyGrzyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Saute czapki 5 do 7 minut, aż będą lekko rumiane i miękkie na krawędziach. Zakręć kapsle i pozwól sokom odsączyć z kapsli.
6
Przenieś nasadki na małą nieprzywierającą blachę do pieczenia. Wytrzeć patelnię i powrócić do ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PatelniaPatelnia
7
Dodaj odrobinę oleju i kiełbasy na gorącej patelni. Brązowy i pokruszyć kiełbasę przez 3 minuty. W impulsie robota kuchennego i posiekaj czosnek, dodaj łodygi grzybów i impuls, aby posiekać łodygi grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
KiełbasaKiełbasa
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
PatelniaPatelnia
8
Dodać seler, cebulę i czerwoną paprykę do grzybów i pulsować do posiekania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
GrzybyGrzyby
SelerSeler
CebulaCebula
9
Usuń mieszaninę z procesora i saute warzywa i grzyby na średnim ogniu innym 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
10
Dodać suchy, rozmrożony szpinak i wymieszać z farszem.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
SzpinakSzpinak
11
Dodać posiekany chleb i ser na patelni i wrzucić farsz, aż chleb jest wilgotny i farsz jest połączony, 2 lub 3 protokół. Napełnij nasadki farszem za pomocą małej miarki lub dużej łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
SerSer
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Umieść nakrętki w gorącym piekarniku i zmniejsz ciepło do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Piec od 6 do 8 minut na ostrych krawędziach farszu i umieścić farsz w grzybach.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
Przełożyć nadziewane pieczarki na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia4
Magazyn