Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Ketchikan nadziewane grzyby spróbować. Ten przepis sprawia, że 32 porcje z 78 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, szpinak, parmezan, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczarki faszerowane, Pieczarki Faszerowane, oraz Pieczarki Faszerowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzać niewielką ilość oleju rzepakowego w patelni saute na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodać mięso kiełbasy i brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Kiełbasa Wieprzowa
3
Odcedzić nadmiar tłuszczu i dodać szpinak. Gotować razem, aż smaki zintegrować i szpinak zmięknie, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
4
Wyjąć z ognia i ostudzić.
5
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Kapturki pieczarek doprawiamy solą i pieprzem, a następnie zalewamy olejem rzepakowym. Pieczarki nadziewamy mieszanką kiełbasę / szpinak i posypujemy parmezanem. Brązowy w piekarniku i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj