Brie i Merlot Grzyby Bites może być tylko napój szukasz. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 65 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli i mielonego pieprzu, merlot, muszle phyllo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cherry-Merlot Brownie Bites, Merlot z kurczaka z pieczarkami, oraz Grillowane pieczarki z redukcją Merlot dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Upiecz skorupki zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Makaronu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Ostudzić podczas napełniania.
5
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu i dodać masło. Gdy masło jest stopiony, dodać szalotki i czosnek, i gotować do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka
Masło
Czosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodać grzyby i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Gdy grzyby uwolnią swój płyn, dodaj wino i tymianek i gotuj, aż większość płynu odparuje, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Grzyby
Tymianek
Wino
7
Pokrój Brie na 15 małych kawałków. Podzielić mieszaninę grzybów między muszli phyllo. Na wierzchu każdy kawałek sera. Powrót skorupki do piekarnika i piec, aż ser się stopi, około 5 minut.