Pieczarki, boczek i Szwajcarskie warstwy
Pieczarki, bekon i Szwajcarskie warstwy mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 450 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów wymaga pieprzu, sera szwajcarskiego, tymianku i cebuli. Aby wykorzystać substytut jajka, możesz podążać za tym daniem głównym z Tort Jagodowy jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pieczarki, boczek i Szwajcarskie warstwy, Cebula, boczek i ser szwajcarski, oraz Boczek Pieczarkowy Śniadanie Warstwy.
Instrukcje
Ułóż chleb w jednej warstwie na patelni z galaretką.
Piec w 350 przez 20 minut lub do tosty.
Umieść kostki chleba w dużej misce.
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i grzyby na patelnię; smażyć 10 minut lub aż płyn odparuje i warzywa są miękkie.
Dodać mieszankę cebuli do chleba; wrzucić dobrze połączyć. Ułóż połowę mieszanki chleba w naczyniu do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali pokrytym natryskiem do gotowania.
Posypać połową sera i połową boczku; top pozostałą mieszaniną chleba, serem i boczkiem.
Połączyć mleko i kolejne 4 składniki (przez sól), mieszając trzepaczką.
Wlać mieszaninę mleka na mieszaninę chleba. Przykryć i przechowywać w lodówce 8 godzin.
Wyjąć warstwy z lodówki; odstawić w temperaturze pokojowej na 15 minut.
Piec warstwy, przykryte, w 350 przez 30 minut. Odkryć i piec dodatkowe 15 minut lub aż zestaw.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
W razie potrzeby udekoruj gałązkami tymianku.