Piec Z Czterema Warzywami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj wypieku czterech warzyw. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,34 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 256 kalorii, 9g białka, oraz 16G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką cukinię, ser szwajcarski, zieloną cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Piec Warzywny, Śródziemnomorski Piec Warzywny, oraz Zbierz Piec Warzywny.
Instrukcje
Na dużej patelni podsmaż cukinię, pieczarki i cebulę na 3 łyżkach masła, aż cukinia będzie chrupiąca; wyjmij i odstaw na bok.
Na tej samej patelni rozpuść 3 łyżki masła. Wymieszaj mąkę, aż będzie gładka. Stopniowo mieszaj mleko, aż się zmiksuje. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia. Dodaj mieszankę cukinii, karczochy, ser, sól i pieprz.
Przenieś do natłuszczonego 11-calowego. x 7-w. naczynie do pieczenia. Roztop pozostałe masło; wrzucić z bułką tartą.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do momentu, gdy szampan i polewa lekko się zrumienią.