Przepis Turcja biszkopt piec można zrobić w około 40 minut. Jedna porcja zawiera 340 kalorii, 11g białka, oraz 26g tłuszczu. Za 62 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. Udaj się do sklepu i podnieś mleko, masło, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 30%, to danie nie jest tak wspaniałe. Spróbuj Piec Herbatniki Z Indyka, Makeover Turcja Biscuit Bake, oraz Biscuit Pizza Bake dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól.
Połącz jajko, masło, wodę i sok z cytryny; mieszaj z suchymi składnikami, aż powstanie miękkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Masło
Ciasto
Woda
Jajko
3
Rozłóż połowę ciasta na natłuszczonej 13-calowej. x 9-w. naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
4
W dużym rondlu rozpuść masło. Dodaj mąkę i sól do uzyskania gładkości; stopniowo dodawaj mleko. Doprowadzić do wrzenia; gotuj i mieszaj przez 1-2 minuty lub do momentu, gdy herbatniki będą złotobrązowe.
Cream Sherry, Madera i Prosecco to moje najlepsze typy ciasteczek. Sweet bubbly Prosecco nie przytłacza prostego cukru ani kruchych ciasteczek, słodka kremowa sherry uzupełnia przyprawione ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie pasują do Ciasteczek z orzechami. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "