Pico de Gallo

Pico de Gallo
Pico de Gallo może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 50 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 27 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Jeśli masz liście kolendry, do 3 jalapenos, limonka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 96%. Spróbuj Pico De Gallo, Pico de Gallo, oraz Pico De Gallo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Pokroić w równe ilości cebulę i pomidora. Z grubsza posiekaj kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Pokrój 1 lub 2 jalapenos na pół. Łyżką zeskrobać nasiona. (Jeśli lubisz ostre rzeczy, pozostaw w niektórych białych błonach.) Kostki jalapenos bardzo drobno; chcesz odrobinę ciepła i smaku jalapeno, ale nie chcesz powodować żadnych pożarów. Teraz Wrzuć cztery składniki do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Limonkę pokroić na pół i wycisnąć sok z połowy limonki miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Posypać solą i wymieszać do połączenia. Pamiętaj, aby spróbować pico de gallo i dostosować przyprawy, dodając sól lub więcej pokrojone w kostkę jalapeno w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pico De GalloPico De Gallo
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Jasne aromatyczne kwiaty, cassis i czerwone owoce dopełniające pikantne i pikantne nuty. Podniebienie jest elastyczne i harmonijne, z ciekawymi warstwami i elementami umami, delikatną fakturą i pięknym zrównoważonym wykończeniem.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia26
Magazyn