Picadillo Con Carne de Res (Potato-and-Beef Hash)
Picadillo Con Carne de Res (Potato-and-Beef Hash) wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 195 kalorii, 11g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jeśli masz kolendrę, mielone okrągłe, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%. Podobne przepisy to Picadillo Con Carne de Res (Potato-and-Beef Hash), Chorizo i wołowina Picadillo (Picadillo de Carne y Chorizo), oraz Czyste Jedzenie Chili Con Carne (Instant Pot).
Instrukcje
Umieść kostki ziemniaczane w holenderskim piekarniku; dodaj wodę do przykrycia i doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 8 minut lub do miękkości.
Odcedzić i odstawić kostki ziemniaczane.
Gotować mięso, cebula, papryka, i czosnek na patelni na średnim ogniu, aż rumiane, mieszając do kruszonki. Wymieszać w kostkach ziemniaków, Tamarynd czysty, posiekaną kolendrę, kminek, sól, i pieprz. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż dokładnie ogrzane, mieszając od czasu do czasu.
Podawać z pikantnym sosem Tamaryndowym.