Picadillo Chile Relleno
Picadillo Chile relleno jest bezglutenowe i pierwotne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 141 g tłuszczu, oraz w sumie 2052 kalorie. Ten przepis służy 1 i kosztuje $6.11 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Mieszanka cebuli, Serrano chiles, sól koszerna, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać rodzynki, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding ryżowy z rodzynkami i cynamonem jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Chile Relleno Relleno Omlet, Chile Relleno Burrito, oraz Chile Relleno Zapiekanka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Umieścić Serrano chiles i pomidory na bardzo gorącym grillu i gotować, aż zwęglone, 12 do 15 protokół. Łodyga chiles dodać do blendera z całym ząbkiem czosnku i wymieszać, aż będzie gładka.
Saute pozostałe 2 ząbki czosnku i cebuli na patelni aż rumiane, 2 do 3 protokół.
Dodać wieprzowinę i gotować, aż nie będzie już różowy, 2 do 3 protokół.
Dodaj sos pomidorowy / chile do mieszaniny wieprzowiny i ciepła przez.
W międzyczasie umieść Poblano chile na grillu, aż jego skóra poczerniała, 5 do 8 minut.
Usuń skórkę i nasiona, zachowując pieprz w całości.
Saute połowa plantany na patelni, aż złoty kolor, 2 do 3 protokół, a następnie dodać mieszaninę wieprzową.
Wymieszać migdały, rodzynki i doprawić solą. Łyżka mieszaniny wieprzowiny do Poblano chile.
Umieścić chile w piekarniku i piec do ogrzania przez, 15 do 20 protokół.
W międzyczasie zmiksuj Pozostałe plantany z grubą śmietaną. Łyżka SOS babki na dole płyty i góry z chile relleno.
Posypać kolendrą na wierzch i podawać.