Piano Cake
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta Piano. Ten przepis służy 15 i kosztuje 64 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, cukier puder, półsłodką czekoladę Piekarską i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Piano Cake, Schroeder ' s Piano Key Cookies, oraz Toll House Cake (Layer Cake lub Bundt Cake-You Pick) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować ciasto ciasto i piec zgodnie z zaleceniami na opakowaniu 13x9-calowy patelni, podszewka patelni z folii spryskane sprayem do gotowania przed dodaniem ciasta. Fajne ciasto na patelni 15 min.; Odwróć na stojak z drutu.
Wyjąć patelnię; całkowicie ostudzić ciasto.
Ciasto pokroić na kawałki i ułożyć na talerzu, jak pokazano na schemacie na pianinie i ławce fortepianowej; odstawić. Odrzuć ozdoby do ciasta lub rezerwy na podjadanie.
Ubij suchy budyń, cukier i mleko trzepaczką 2 min. Wymieszać 1 szklankę zimnego bicza; użyć do zamroczenia Pianina i ławki.
Rozłóż pozostały Cool WHIP w prostokąt na pianinie, jak pokazano na zdjęciu.
Roztopić czekoladę zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; wlać do zamykanej plastikowej torby. Worek uszczelniający.
Wytnij mały kawałek off 1 dolnym rogu torby; Użyj, aby narysować klawisze fortepianu na torcie. Użyj pozostałej czekolady, aby narysować małe nuty na ciastku; umieść na torcie nuty. Przechowywać w lodówce 30 min. lub do momentu, gdy glazura będzie twarda. Przechowywać ciasto w lodówce.