Pianki Miodowo-Pomarańczowe

Pianki Miodowo-Pomarańczowe
Pianki miodowo-pomarańczowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 26 porcji z 88 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka ekstraktu z wanilii, szczypta soli, olejek pomarańczowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Pianki Miodowe, Pianki Miodowo - Waniliowe, oraz Orange Cream Marshmallows.

Instrukcje

1
Wlać 1/2 szklanki wody do małej miski bezpiecznej w kuchence mikrofalowej i posypać żelatyną.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Połącz pozostałe 1/2 szklanki wody, cukier granulowany, syrop kukurydziany, miód i sól w średnio ciężkim rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia, od czasu do czasu mieszając. Gotować, bez mieszania, aż termometr candy zarejestruje 25
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
MiódMiód
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Wlać mieszaninę cukru do miski miksera stojącego i odstawić, aż termometr cukierkowy zarejestruje 21
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Mikser StojącyMikser Stojący
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Podgrzać mieszaninę żelatyny w wysokiej temperaturze przez 20 sekund lub do momentu rozpuszczenia żelatyny, mieszając po 10 sekundach. Mikserem na małej prędkości ubić mieszankę cukru za pomocą przystawki do bicza; stopniowo wlać mieszankę żelatyny cienkim strumieniem do mieszaniny cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Dodaj wanilię, olejek pomarańczowy i barwnik spożywczy. Zwiększ prędkość do wysokiej; ubijaj mieszankę z dużą prędkością, aż będzie lekka i puszysta (około 5 minut). Używając szpatułki pokrytej sprayem do gotowania, zeskrobać mieszaninę na 11 x 7-calową patelnię do pieczenia pokrytą sprayem do gotowania; gładki wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Kolor żywnościKolor żywności
Ekstrakt Z PomarańczyEkstrakt Z Pomarańczy
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
SzpatułkaSzpatułka
6
Odstawić 2 godziny.
7
Cukier puder i skrobię kukurydzianą przesiać na galaretkę. Za pomocą szpatułki offsetowej pokrytej sprayem do gotowania, usuń piankę z patelni i umieść w mieszance cukru pudru. Za pomocą nożyczek dobrze odkurzone mieszaniną cukru pudru, pokroić pianki na 78 (1-cal) kwadraty. Pył z mieszaniną cukru pudru; wstrząsnąć pianki lekko usunąć nadmiar mieszaniny cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
PiankiPianki
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
GalaretkaGalaretka
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
CukierCukier
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje26
Ocena Zdrowia0
Magazyn