Pianki Graham Cracker
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Graham Cracker Marshmallows spróbować. Jedna porcja zawiera 114 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 48 i kosztuje 20 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz sól, żelatynę, glukozę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Smookies (Graham Cracker Chocolate Chip Cookies with tosty Marshmallows), Ciasto Graham Cracker, oraz Ciasto Graham Cracker.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: arkusz octanu
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. rozkwit żelatyny w wodzie z lodem do miękkości, o 5 protokół.
W ciężkim rondlu ugotuj 2 szklanki wody, miodu, melasy, glukozy i cukru do 266 stopni F/130 stopni C. Zanim cukry osiągną temperaturę, zacznij ubijać białka i sól w mikserze na średniej prędkości, tak aby białka były na miękkich Szczytach, gdy cukier jest gotowy. Gdy cukry osiągną temperaturę, powoli dodawać syrop do ubitych białek na dużej prędkości. Po dodaniu całego syropu zatrzymaj maszynę, dodaj żelatynę do gorących białek i kontynuuj ubijanie, aż mieszanina będzie puszysta i sztywna.
W międzyczasie rozgrzej okruchy krakersów graham na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia w piekarniku.
Dodaj rozgrzane okruchy do ubitej mieszaniny i wymieszać tylko do włączenia.
Rozłóż na pół blachy do pieczenia rozpylonej nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Umieścić arkusz octanu na pokrycie.
Odstawić na noc. Dobrze owinąć folią i odstawić na noc w temperaturze pokojowej.
Aby służyć, wyjąć z patelni i pokroić w 2-calowe kwadraty. Kryj się.