Pianki Czekoladowo-Miętowe

Pianki Czekoladowo-Miętowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać czekolady mięty pianki spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 87 kalorii. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 40. 75 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Jeśli masz pod ręką wodę, żelatynę, cukier granulowany i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Miętowe Pianki Czekoladowe, Czekolada Zanurzone Miętowe Pianki, oraz Wyznanie # 96: tak działa mój umysł ... czekoladowo-miętowe pianki.

Instrukcje

1
Spryskaj naczynie do pieczenia 9x13 cali nieprzywierającym sprayem i pyłem z cukrem cukierniczym. W małej misce, połączyć kakao w proszku i wrzącej wody. Mieszaj, aż kakao się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Wlać 1/2 szklanki zimnej wody do dużej miski i posypać żelatyną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Odstawić, aż żelatyna zostanie uwodniona, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
4
W średnio ciężkim rondlu podgrzej cukier, syrop kukurydziany, sól i 1/2 szklanki wody na małym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Zwiększyć ciepło do medium i gotować bez mieszania, aż mieszanina osiągnie 240 ° F na termometrze cukierków, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
5
Wlać mieszaninę cukru do miski z żelatyną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Dodać mieszaninę kakao i mieszać, aż żelatyna się rozpuści. Ubij mieszankę cukru za pomocą elektrycznego miksera, aż będzie gęsta, błyszcząca i potrojona w objętości, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
7
W oddzielnej dużej misce, z czystymi ubijaczami ubijać białka, aż utrzymają sztywne szczyty. Ubij białka jajek i mięty pieprzowej schnapps do mieszaniny cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Mięta PieprzowaMięta Pieprzowa
1 1/2 Uncji Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)1 1/2 Uncji Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
8
Wlać mieszaninę do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Odstawić pianki na co najmniej cztery godziny, najlepiej na noc, odkryte lub luźno przykryte, aż do ustalenia. Kiedy gotowy do cięcia prawoślazu, kurz deskę do krojenia z cukrem cukierników. Pył powierzchni pianki z cukrem cukierniczym. Odwróć patelnię nad deską do krojenia. Używając palców, ostrożnie poruszaj pianką z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub WykałaczkiCienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Pianki pokroić w kwadraty i wsypać więcej cukru cukierniczego. Przechowywać w szczelnym pojemniku przez okres do jednego tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub WykałaczkiCienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje40
Ocena Zdrowia0
Magazyn