PHILADELPHIA New York Cheesecake II
PHILADELPHIA New York Cheesecake II wymaga około 5 godzin i 25 minut od początku do końca. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 428 kalorii. Ten przepis służy 16. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 155 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka jaj, cukier, krem knudsen, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 22%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to PHILADELPHIA Classic New York Cheesecake, PHILADELPHIA New York Cheesecake Bars, oraz PHILADELPHIA New York Cheesecake Bars.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 325 stopni F.
Patelnia Line 13x9 cali z folią, z końcami folii rozciągającymi się po bokach.
Wymieszaj okruchy Grahama, 3 łyżki. cukier i masło; naciśnij na dno patelni.
W międzyczasie ubić serek śmietankowy, 1 szklankę cukru, mąkę i wanilię mikserem, aż dobrze się wymieszają.
Dodać śmietanę; dobrze wymieszać.
Dodać jajka, po 1 na raz, mieszając na niskim poziomie po każdym, aż do wymieszania.
Piec 40 min. albo do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Całkowicie fajne. Przechowywać w lodówce 4 godziny. Użyj uchwytów foliowych, aby podnieść sernik z patelni przed krojeniem do podania. Wierzch nadzieniem z ciasta.