Pfeffernusse Cookies
Pfeffernusse Cookies jest bez nabiału przepis z 36 porcjami. Za 25 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 128 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. 635 osób próbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś zmielony kardamon, melasę, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 3 godziny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 20%. Spróbuj Pfeffernusse Cookies, Niemieckie Ciasteczka Przyprawowe (Pfeffernüsse), oraz Pfeffernüsse (Niemieckie ciasteczka przyprawowe) #fbcookieswap dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Wymieszaj melasę, miód, tłuszcz i margarynę w rondelku na średnim ogniu; gotuj i mieszaj do uzyskania kremowej konsystencji.
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej. Dodaj jajka.
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier biały, cukier brązowy, kardamon, gałkę muszkatołową, goździki, imbir, anyż, cynamon, sodę oczyszczoną, pieprz i sól.
Dodaj mieszaninę melasy i mieszaj, aż dokładnie się połączy. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Rozwałkuj ciasto na kulki wielkości żołędzia. Ułóż na blachach do pieczenia w odstępie co najmniej 1 cala.
Piec w nagrzanym piekarniku 10 do 15 minut. Przejdź do stojaka, aby ostygł. Ciasteczka chłodzone kurzem z cukrem cukierniczym.