Pfb: Ancho-seared Swordfish With Ginger-bataty Mash, Sear

Pfb: Ancho-seared Swordfish With Ginger-bataty Mash, Sear
Pfb: Ancho-seared Swordfish With Ginger - Sweet Potato Mash, Sear może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 434 kalorie, 37g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 4,87 zł / porcja, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka steków z miecznika, cukier, słodkie ziemniaki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Kurczak imbirowo-limonkowy z zacierem ze słodkich ziemniaków, Sekretny Składnik (Dżem Imbirowy): Słodki Imbirowy Pieczony Tuńczyk, oraz Surowy Zacier Ze Słodkich Ziemniaków.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alzacja Willm Pinot Gris Reserve. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W2 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia55
Magazyn