Pesto z szałwii może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przypraw. Ten przepis służy 16 i kosztuje 53 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 44 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, sól, orzeszki piniowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Pesto Z Szałwii I Rukoli, Pesto z szałwii z orzechami włoskimi, oraz Pesto z szałwii i orzechów pekan.
Instrukcje
1
Drop orzeszki piniowe i czosnek przez zsypu żywności z robot na, i proces aż mielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodać szpinak i 5 kolejnych składników (szpinak przez sól); przetworzyć do drobno zmielonego. Z włączonym procesorem powoli wlewaj olej przez rynnę spożywczą i przetwarzaj, aż do dobrze wymieszanego. Łyżkę do plastikowej torby z zamkiem błyskawicznym; przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek