Pesto z rukoli, Ricotta i wędzona Mozzarella
Pesto z rukoli, Ricotta i wędzona Mozzarella mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.23 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz rukolę, pomidory śliwkowe, częściowo odtłuszczoną ricottę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co jest raczej złe. Spróbuj Pesto z rukoli, Ricotta i wędzona Mozzarella, Rukola, Ricottan i wędzona Mozzarella Pizza, oraz Pizza z Pesto, ricottą i mozzarellą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posypać blachę do pieczenia mąką kukurydzianą.
W robocie kuchennym mieszamy ricottę, czosnek, sól i pieprz, aż będzie gładka.
Dodaj mozzarellę i rukolę. Puls do połączenia.
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto do pizzy w 14-calowe koło; przenieś do blachy do pieczenia.
Rozłóż mieszaninę ricotty na wierzchu, pozostawiając 1-calową granicę. Top z pomidorami i skropić olejem.
Piec 15 do 16 minut, aż skórka będzie złoty.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.
![Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
#28 wino w Top 50 Win Vinepair 2018intense rubinowy kolor czerwony z delikatnym nosem jeżyn i nutami czarnej porzeczki, balsamicznymi i pikantnymi nutami. Wino wykazuje doskonałą strukturę kwasową, dobrze zrównoważone, eleganckie taniny. Uderzenie w usta jest aksamitne i trwałe.