Pesto Z Rukoli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj Pesto z rukoli. Ten przepis służy 4 i kosztuje 88 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 263 kalorie. Mieszanka liści rukoli, parmezan, sól koszerna i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pesto Rukola: Pesto Di Rucola, Pesto Z Rukoli, oraz Pesto Z Rukoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść rukolę, orzechy włoskie i czosnek w misce robota kuchennego i pulsuj, aż drobno posiekane, około pięciu 1-sekundowych impulsów, skrobając boki miski w razie potrzeby.
Po uruchomieniu robota kuchennego wlej olej przez rurkę zasilającą powolnym, stałym strumieniem. Przechowywać Robot żywności działa aż gładkie, zatrzymując się zeskrobać w dół boki miski w razie potrzeby.
Dodać parmezan i sok z cytryny i pulse połączyć. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do tygodnia lub w zamykanej plastikowej torbie w zamrażarce do sześciu miesięcy.