Pesto Z Orzecha Włoskiego
Pesto z orzecha włoskiego może być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 926 kalorii, 19g białka, oraz 93g tłuszczu. Na 3,08 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz połówki orzecha włoskiego, sól koszerna, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pesto Z Orzecha Włoskiego, Pesto Z Orzecha Włoskiego, oraz Pesto Z Orzecha Włoskiego.
Instrukcje
Rozłóż orzechy włoskie na blasze do pieczenia i tosty przez 12 minut, lub na złoty kolor. Orzechy włoskie ostudzić i drobno posiekać.
W moździerzu rozgnieść czosnek ze szczyptą pokruszonego czerwonego pieprzu i soli, aż utworzy się pasta.
Dodać orzechy włoskie i pietruszkę i funt do grubej pasty. Powoli dodawać oliwę z oliwek, ubijając i mieszając, aż do wymieszania. Wymieszać z parmezanem i doprawić solą.Uwagi: Jeśli nie masz zaprawy, zrób pesto w robocie kuchennym, szybko pulsując składniki.