pesto z kolendrą

pesto z kolendrą
Pesto Cilantro może być właśnie przyprawą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka , 6 g tłuszczu i łącznie 63 kalorie . Za 44 centy za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8 osobom. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka liści kolendry, krewetek, orzechów włoskich i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, pierwotnej i pescatarian . Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 31% . Wynik ten jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują TILAPIA Z PESTO CYLANTRO (TILAPIA A LA PLANCHA CON PESTO DE CILANTRO) , TILAPIA Z PESTO CYLANTRO (TILAPIA A LA PLANCHA CON PESTO DE CILANTRO) oraz Pesto Kolendrowe i Sos Jogurtowy Cilantro .

Instrukcje

1
Umieść kolendrę i ser w robocie kuchennym; przykryć i pulsować aż do posiekania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Dodaj orzechy włoskie i sok z limonki; przykryć i miksować do momentu wymieszania. Podczas przetwarzania stopniowo, równym strumieniem, stopniowo dodawaj olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
3
Podawać z krewetkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn